Bine aţi venit la Swarovski Kristallwelten

Swarovski Kristallwelten (Lumile de Cristal Swarovski) au fost deschise în anul 1995, cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea companiei. Artistul multimedia, André Heller, a creat astfel o lume unică de fantezie. Până în prezent, această atracţie turistică îndrăgită din Tirol a oferit momente magice celor peste doisprezece milioane de vizitatori din întreaga lume. 

Începând cu luna mai 2015, Lumile de Cristal Swarovski sunt învăluite într-o nouă epocă magică.

Camerele Minunilor au îmbrăcat o haină nouă şi au fost completate cu noi atracţii. În jurul Uriaşului se află acum un peisaj de natură cristalină: grădina. Lăsaţi-vă purtaţi pe aripi de magie sub Norul de Cristal aflat deasupra lacului cu apă limpede sau bucuraţi-vă de jocurile din Turnul de Joacă cu ale sale patru etaje.

Încăpătorul Kristallwelten Store vă aşteaptă într-o atmosferă strălucitoare cu întregul sortiment de produse, de la bijuterii până la accesorii de modă şi figurine sau produse SWAROVSKI OPTIK.

Iar cine vrea să se delecteze culinar este aşteptat în Daniels Kristallwelten, unde poate savura nu doar bucătărie de talie internaţională sau de sezon, ci şi produse de patiserie de cea mai înaltă calitate.

Vă aşteptăm!

Dacă aveţi întrebări, vă stăm oricând la dispoziţie:
Swarovski Kristallwelten
Kristallweltenstraße 1
6112 Wattens · Austria
Tel. +43 5224 51080
reservations.kristallwelten@swarovski.com

SHOPPING

În Swarovski Kristallwelten Store găsiţi reunite toate gamele de produse ale companiei, de la bijuterii până la accesorii de modă şi figurine sau produse SWAROVSKI OPTIK şi Swarovski Lichtdesign.

O peregrinare prin magazin e ca o plimbare prin diferite lumi, una mai strălucitoare ca cealaltă.

Personalul nostru specializat vă stă la dispoziţie cu sfaturi în diverse limbi străine.  

Mondes de Cristal Swarovski, Shopping
Mondes de Cristal Swarovski, restaurant

DANIELS KRISTALLWELTEN

Daniels Kristallwelten oferă bucătărie de talie internaţională, regională şi mai ales de sezon, sortimentul fiind completat de propria patiserie.

Punctul de atracţie: în pavilionul luminos deschis şi inundat de lumină, conceput de biroul de arhitectură norvegian Snøhetta, oaspeţii au impresia că se află direct în grădină.

Aici puteţi savura delicii proaspete şi diverse în timp ce admiraţi priveliştea spre natura schimbătoare a anotimpurilor.

Swarovski Kristallwelten Hartă

Toate informaţiile relevante şi detaliate despre Lumile de Cristal Swarovski vă stau la dispoziţie în limbile germană, engleză şi italiană.  Către pagina principală de Internet