Üdvözöljük a Swarovski Kristallwelten-ben

A Swarovski Kristallwelten-t (Swarovski Kristályvilágok) Swarovski 1995-ben nyitotta meg a cégalapítás százéves évfordulója alkalmából. André Heller multimédiaművész ezzel a tervével egyedülálló fantáziavilágot hozott létre. A közkedvelt tiroli látnivaló mindmáig több mint tizenkét millió, a világ minden tájáról érkező látogatót ajándékozott meg az álmélkodás pillanataival.

2015 májusában a Swarovski Kristályvilágokban az álmélkodás új szakaszába lépett…

A ragyogó Csodatermeket átalakították és kibővítették. Az Óriás körül egy nyitott kristályliget vár Önre – a kert. Adja át magát az élménynek, amint elvarázsolja a ragyogó Kristályfelhő a víztükör felett, vagy minden érzékével élje át a játékokat a négyszintes Játéktoronyban.

A nagy Kristallwelten Store ragyogó atmoszférával és teljes termékválasztékkal várja Önt – az ékszerektől és kiegészítőktől a szobrocskákon át egészen a SWAROVSKI OPTIK-ig.  

Aki ezt követően a kulináris élvezeteknek szeretné átadni magát, az éppen jó helyen jár a Daniels Kristallwelten kávézó-étteremben. Itt a nemzetközi és szezonális konyha mellett a legfinomabb péksüteményekkel várják Önt. 

Örömmel várjuk látogatását!


Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, mindenkor szívesen állunk rendelkezésére:
Swarovski Kristallwelten
Kristallweltenstraße 1
6112 Wattens · Austria
Tel. +43 5224 51080
reservations.kristallwelten@swarovski.com

VÁSÁRLÁS

A Swarovski Kristályvilágok üzlete egyesíti a vállalat minden termékvilágát az ékszerektől kezdve az ismert szobrocskákon át egészen a Swarovski Optik-ig és a Swarovski Lichtdesign-ig.

A Store bejárása olyan, mint egy különböző, ragyogóbbnál ragyogóbb világokon át vezető séta.

Szakképzett, több nyelven beszélő eladó személyzetünk készségesen áll rendelkezésére.

Mondes de Cristal Swarovski, Shopping
Mondes de Cristal Swarovski, restaurant

DANIELS KRISTALLWELTEN

A Daniels Kristallwelten nemzetközi, regionális és főleg szezonális konyhával, valamint saját péksütemény-részleggel várja látogatóit.

Ami különleges: A világos, fénnyel átjárt pavilon – melyet a norvég építésziroda, a Snøhetta tervezett – a vendégeknek olyan érzést kölcsönöz, mintha közvetlenül a kertben ülnének. (Friss és változatos ételek a tányérokon, és szabad kilátás az évszakokkal változó természetre.)

Swarovski Kristallwelten Áttekintő

A Swarovski Kristályvilágokkal kapcsolatban angol, német és olasz nyelven további, teljes körű információt talál. A teljes weboldalhoz