Bine aţi venit la Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck

Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck este de mulţi ani încoace un punct de atracţie în centrul oraşului vechi din Innsbruck, situat în apropierea clădirii cu „acoperişul de aur”, simbolul oraşului. Un ambiet de shopping luminos şi modern, în parte conţinând vechi elemente de arhitectură ce datează până în perioada gotică, vegheat de cea mai veche clădire din zona centrală a oraşului, stau mărturie a faptului că locaţia de la Innsbruck este o îmbinare perfectă dintre istorie şi gând inovator.

În Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck găsiţi reunite toate gamele de produse ale companiei, de la bijuterii până la accesorii de modă şi figurine renumite sau produse SWAROVSKI OPTIK şi Swarovski Lichtdesign. O peregrinare prin magazin e ca o plimbare prin diferite lumi, una mai strălucitoare ca cealaltă. În plus, pe suprafaţa celor două etaje ale magazinului, puteţi admira instalaţii create de diverşi artişti, precum şi inovaţii ce pun în valore cristalul.  

Vă aşteptăm!

Contact
Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck
Herzog-Friedrich-Straße 39
6020 Innsbruck
Austria
Tel. +43 512 573 100
Fax +43 512 573 530
reservations.kristallwelten@swarovski.com


Program:

De luni până vineri, între orele 9:00 - 19:00
Sâmbătă, între orele 9:00 - 18:00
Duminica și de sărbătorile legale: 9:00 - 18:00


 24 decembrie: deschis până la 13:00
31 decembrie: deschis până la ora 16:00

Ruta

Swarovski Innsbruck, Installations

MOMENTE MAGICE

Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck doreşte să îşi surprindă vizitatorii. De aceea, pe lângă produsele strălucitoare din marca Swarovski, arta ocup[ aici un loc de cinste.

Descoperiţi aşadar instalaţii create de artişti renumiţi pe plan internaţional  şi admiraţi obiecte fascinante din cristal, precum lustra „Cascadă” (Cascade).


SHOPPING

Descooperiţi aşadar pe îndelete întregul sortiment de produse oferite de Swarovski, de la bijuterii până la accesorii de modă şi figurine sau produse SWAROVSKI OPTIK.

Alegeţi şi probaţi ce vă place, personalul nostru specializat vă stă la dispoziţie cu sfaturi în diferite limbi străine. Sunt acceptate plăţile în toate valutele curente, cu cărţi de credit sau de debit.


Swarovski Innsbruck, Shopping
Swarovski Innsbruck, Bar

O RĂCORITOARE LA BAR

După shopping, răsfăţaţi-vă cu o băutură răcoritoare la THE BAR. Delectaţi-vă cu vinuri premiate pe plan internaţional de la Bodega Norton. 


Toate informaţiile relevante şi detaliate despre Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck vă stau la dispoziţie în limbile germană, engleză şi italiană.  Către pagina principală de Internet