Bine aţi venit la Swarovski Kristallwelten Store Wien

Swarovski Kristallwelten Store Wien străluceşte. Faţada magazinului, care este situat în mijlocul districtului 1 al Vienei, pe Kärntner Straße la numărul 24, bulevardul cu magazine care se bucură de cea mai bogată tradiţie din Viena, atrage toate privirile. În interior, instalaţii ale unor artişti renumiţi, precum şi înscenările alternative afişate pe scena din vitrina magazinului, oferă vizitatorilor momente magice.

În Swarovski Kristallwelten Store Wien găsiţi reunite toate gamele de produse ale companiei, de la bijuterii până la accesorii de modă şi figurine renumite sau produse SWAROVSKI OPTIK şi Swarovski Lichtdesign. O peregrinare prin magazin e ca o plimbare prin diferite lumi, una mai strălucitoare ca cealaltă. 

Vă aşteptăm!

Contact
Swarovski Kristallwelten Store Wien
Kärntner Straße 24
1010 Wien
Austria
Tel. +43 1 324 0000
Fax +43 1 324 0000-7840
swarovski.wien@swarovski.com

Program:

De luni până vineri, între orele 09:00 - 20:00
Sâmbătă, între orele 09:00 - 18:00
Închis duminica și de sărbătorile legale

24 decembrie: deschis până la 13:00
31 decembrie: deschis până la ora 17:00

Ruta:

MOMENTE MAGICE

Swarovski Kristallwelten Store Wien doreşte să îşi surprindă vizitatorii. De aceea, pe lângă produsele strălucitoare din marca Swarovski, arta ocupă aici un loc de cinste.

Lăsaţiţă-vă pradă aşadar magiei emanate de faţada strălucitoare, de cuburile nou înscenate în mod periodic sau de instalaţia „Lac de scântei”.

Swarovski Wien, installations
Swarovski Wien, Shopping

SHOPPING

Descooperiţi aşadar pe îndelete întregul sortiment de produse oferite de Swarovski, de la bijuterii până la accesorii de modă şi figurine sau produse SWAROVSKI OPTIK.

Alegeţi şi probaţi ce vă place, personalul nostru specializat vă stă la dispoziţie cu sfaturi în diferite limbi străine. Sunt acceptate plăţile în toate valutele curente, cu cărţi de credit sau de debit.

O RĂCORITOARE LA BAR

Vizitaţi Moët & Chandon Bar, situat la primul etaj, şi savuraţi aici un pahar de şampanie.

În plus, în timpul lunilor de vară, vă aşteptăm pe terasa noastră să savuraţi specialităţi culinare medireaneene. 

Swarovski Wien, Moet & Chandon

Toate informaţiile relevante şi detaliate despre Swarovski Kristallwelten Store Wien vă stau la dispoziţie în limbile germană, engleză şi italiană.  Către pagina principală de Internet