Dobrodošli u Swarovski Kristallwelten

Swarovski Kristallwelten (Svjetovi kristala Swarovski) otvoreni su 1995. godine povodom stote obljetnice postojanja tvrtke Swarovski. Tom je prilikom multimedijalni umjetnik André Heller dizajnirao jedinstveno mjesto kao iz mašte. Do danas je ova nadaleko poznata znamenitost u Tirolu darovala čudesne trenutke više od dvanaest milijuna posjetitelja iz cijeloga svijeta.

U svibnju 2015. u Svjetovima kristala Swarovski počinje novo čudesno razdoblje…

Blještave Prostorije čuda proširene su i preoblikovane. Očekuje Vas otvoreni kristalni vrt koji se prostire oko Diva, a blistajući oblak nad Zrcalnim jezerom i zabavni toranj na četiri razine očarat će sva Vaša osjetila.

U blistavom ambijentu velike trgovine Svjetovi kristala očekuje Vas cjelokupni asortiman proizvoda – od nakita i modnih dodataka, preko figurica do proizvoda SWAROVSKI OPTIK. 

Za one koji se nakon toga žele prepustiti i kulinarskim užicima pravo je mjesto Daniels Kristallwelten. Tamo možete uživati ne samo u internacionalnim i sezonskim jelima, već i u najfinijim slasticama. 

Radujemo se Vašem posjetu!

Za dodatna pitanja stojimo Vam u svako vrijeme na raspolaganju:
Swarovski Kristallwelten
Kristallweltenstraße 1
6112 Wattens · Austria
Tel. +43 5224 51080
reservations.kristallwelten@swarovski.com

KUPOVINA

U trgovini Svjetovi kristala Swarowski objedinjeni su svi proizvodi tvrtke, od nakita preko poznatih figurica do proizvoda Swarovski Optik i Swarovski Lichtdesign Dok prolazite trgovinom, osjećat ćete se kao da šećete različitim svjetovima – jedan blistaviji od drugog.

Naši stručni prodavači koji govore više jezika rado će Vam dati savjet.

Mondes de Cristal Swarovski, Shopping
Mondes de Cristal Swarovski, restaurant

DANIELS KRISTALLWELTEN

Daniels Kristallwelten. priprema međunarodna, regionalna i prije svega sezonska jela te ima vlastitu slastičarsku ponudu.

Poseban je po tome što gosti u paviljonu ispunjenom svjetlom kojeg je dizajnirao norveški arhitektonski ured Snøhetta imaju osjećaj da sjede u vrtu.

Ovdje ćete uživati u svježini i raznolikosti na tanjuru te predivnom pogledu na prirodu u izmjeni godišnjih doba.v

Swarovski Kristallwelten Pregledni plan

Više informacija o Svjetovima kristala Swarovski dostupno je i na njemačkom, engleskom te talijanskom jeziku. Cjelovita web-stranica