Van harte welkom in de Swarovski Kristallwelten!

De Swarovski Kristallwelten (Swarovski Kristalwerelden) werden geopend in 1995, naar aanleiding van het honderdjarige bedrijfsjubileum van Swarovski. Multimediakunstenaar André Heller ontwierp een unieke plek van fantasie. Tot vandaag heeft deze gewaardeerde bezienswaardigheid in Tirol meer dan twaalf miljoen bezoekers momenten van verbazing bezorgd.

Sinds mei 2015 is in de Swarovski Kristalwerelden een nieuw tijdperk van verbazing aangevangen.

De fonkelende wonderkamers werden heringericht en uitgebreid. Rond de Reus wacht een open ruimte van kristallijne natuur op u – de tuin. Laat u meeslepen door de fonkelende Kristalwolk over het Spiegelwater of beleef in de speeltoren op vier niveaus een spel met alle zintuigen.

In de fonkelende omgeving van de grote Kristallwelten Store vindt u het volledige productengamma, van sieraden en accessoires over figuurtjes tot en met de SWAROVSKI OPTIK.

Wie zich graag culinair wil laten verwennen, zit goed in het Daniels Kristallwelten. Daar kun je niet enkel genieten van een internationale en seizoengebonden keuken maar ook van het fijnste gebak.

Wij verheugen ons op uw bezoek! 

Meer informatie via: 
Swarovski Kristallwelten
Kristallweltenstraße 1
6112 Wattens · Austria
Tel. +43 5224 51080
reservations.kristallwelten@swarovski.com

SHOPPING

In de shop van de Swarovski Kristalwerelden zijn alle productwerelden van ons bedrijf verenigd, van sieraden over de beroemde figuurtjes tot en met de SWAROVSKI OPTIK en het Swarovski Lichtdesign.

Door de shop wandelen is een tocht maken door verschillende werelden, de ene nog fonkelender dan de andere.

Ons deskundig en meertalig verkooppersoneel dient u graag van advies.

Mondes de Cristal Swarovski, Shopping
Mondes de Cristal Swarovski, restaurant

DANIELS KRISTALLWELTEN

Het Daniels Kristallwelten serveert internationale, regionale en vooral seizoengebonden keuken en beschikt over een eigen patisserieafdeling.

Bijzonder daarbij, is dat het heldere en met licht doorstroomde paviljoen – ontworpen door het Noorse architectenbureau Snøhetta – u de indruk geeft direct in het park te zitten.

Geniet van de versheid en afwisseling op uw bord en tegelijk van de vrije blik op de met de vier seizoenen veranderende natuur.

Swarovski Kristallwelten Overzichtsplan

Alle verdere, volledige informatie over de Swarovski Kristalwerelden vindt u op de Duitse, Engelse en Italiaanse versies van deze website.  Naar de volledige website