Dobrodošli u Swarovski Kristallwelten Store Wien

Trgovina Swarovski Kristallwelten Store Wien bliješti. U središtu prvog okruga, u ulici Kärntner Straße 24 s jednom od najduljih tradicija kupovanja u Beču, upravo blistava fasada predstavlja nezamjenjivi vrhunac. Instalacije poznatih umjetnika u unutrašnjosti i raznolika uprizorenja na pozornici u izlogu pobrinut će se da doživite čudesne trenutke.

U trgovini Swarovski Kristallwelten Store Wien objedinjeni su svi proizvodi tvrtke, od nakita i modnih dodataka preko poznatih figurica do proizvoda Swarovski Optik i Swarovski Lichtdesign. Dok prolazite trgovinom, osjećat ćete se kao da šećete različitim svjetovima – jedan blistaviji od drugog. 

Radujemo se Vašem posjetu!

Kontakt
Swarovski Kristallwelten Store Wien
Kärntner Straße 24
1010 Wien
Austria
Tel. +43 1 324 0000
Fax +43 1 324 0000-7840
swarovski.wien@swarovski.com

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 20:00
Subota, 09:00 do 18:00
Zatvoreno nedjeljom i državnim praznicima

24. prosinca: Otvoreno do 13:00
31. prosinca: Otvoreno do 17:00

Dolazak:

ČUDESNI TRENUCI

Swarovski Kristallwelten Store Wien želi iznenaditi svoje posjetitelje. Zato pored blistavih proizvoda tvrtke Swarovski istaknuto mjesto zauzima i umjetnost.

Neka Vas očaraju blistava fasada, staklene kocke koje uvijek prikazuju nove scene ili instalacija „Lake of Shimmer” (Jezero sjaja).

Swarovski Wien, installations
Swarovski Wien, Shopping

KUPOVINA

Uzmite si vremena da otkrijete cjelokupni asortiman proizvoda tvrtke Swarovski – od nakita i modnih dodataka preko figurica do proizvoda SWAROVSKI OPTIK.

Izaberite i isprobajte, naši prodavači koji govore više jezika rado će Vam dati savjet. Plaćanje je moguće u svim valutama te kreditnim i debitnim karticama.

MOËT & CHANDON BAR

Posjetite naš Moët & Chandon Bar na prvom katu i uživajte u čaši pjenušca.

Pored toga, u ljetnim je mjesecima za Vas otvorena i terasa s odabranim mediteranskim specijalitetima.

Swarovski Wien, Moet & Chandon

Više informacija o Swarovski Kristallwelten Store Wien dostupno je i na njemačkom, engleskom te talijanskom jeziku. Cjelovita web-stranica