Dobrodošli u Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck

Trgovina Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck već je godinama blistavo središte insbruškoga Starog grada oko građevine Goldenes Dachl, simbola grada. Osvijetljen, moderan ambijent za kupnju u kombinaciji sa arhitektonskim elementima starim stotinama godina (poneki potječu čak i iz gotike) i blizina najstarije građevine na trgu čine našu trgovinu u Innsbrucku uspjelom kombinacijom povijesti i progresivnog razmišljanja.

U trgovini Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck objedinjeni su svi proizvodi tvrtke, od nakita i modnih dodataka preko poznatih figurica do proizvoda Swarovski Optik i Swarovski Lichtdesign. Dok prolazite trgovinom, osjećat ćete se kao da šećete različitim svjetovima – jedan blistaviji od drugog. Pored toga, na obje etaže nalaze se instalacije različitih umjetnika i inovacije od kristala i oko njih. 

Radujemo se Vašem posjetu!

Kontakt
Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck
Herzog-Friedrich-Straße 39
6020 Innsbruck
Austria
Tel. +43 512 573 100
Fax +43 512 573 530
reservations.kristallwelten@swarovski.com


Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 19:00
Subota, 9:00 do 18:00
nedjeljo pržavnim praznicima: 9:00 do 18:00


24. prosinca: Otvoreno do 13:00
31. prosinca: Otvoreno do 17:00

Dolazak:

Swarovski Innsbruck, Installations

ČUDESNI TRENUCI

Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck želi iznenaditi svoje posjetitelje. Zato pored blistavih proizvoda tvrtke Swarovski istaknuto mjesto zauzima i umjetnost.

Otkrijte instalacije međunarodno priznatih umjetnika i fascinantne kristalne objekte poput lustera „Cascade”.


KUPOVINA

Uzmite si vremena da otkrijete cjelokupni asortiman proizvoda tvrtke Swarovski – od nakita i modnih dodataka preko figurica do proizvoda SWAROVSKI OPTIK.

Izaberite i isprobajte, naši prodavači koji govore više jezika rado će Vam dati savjet. Plaćanje je moguće u svim valutama te kreditnim i debitnim karticama.


Swarovski Innsbruck, Shopping
Swarovski Innsbruck, Bar

OSVJEŽENJE U BARU

Nakon kupnje osvježite se u lokalu THE BAR. Međunarodno nagrađivana vina vinarije Bodega Norton pružaju vrhunski užitak.


Više informacija o Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck dostupno je i na njemačkom, engleskom te talijanskom jeziku. Cjelovita WEB-stranica