Welkom in de Swarovski Kristallwelten Store Wien

De Swarovski Kristallwelten Store Wien straalt. In hartje centrum, in de Kärntner Str. 24 – de wel traditierijkste winkelstraat van Wenen – vormt de gevel op zich al een onverwisselbaar highlight. Ook binnen zorgen installaties van bekende kunstenaars voor momenten van verbazing, geniet ook van de wisselende mise-en-scènes in de etalage.

In de Swarovski Kristallwelten Store Wien zijn alle productwerelden van ons bedrijf verenigd, van sieraden en accessoires over de beroemde figuurtjes tot en met de SWAROVSKI OPTIK en het Swarovski Lichtdesign. Door de shop wandelen is een tocht maken door verschillende werelden, de ene nog fonkelender dan de andere.

Wij verheugen ons op uw bezoek! 

Contact
Swarovski Kristallwelten Store Wien
Kärntner Straße 24
1010 Wien
Austria
Tel. +43 1 324 0000
Fax +43 1 324 0000-7840
swarovski.wien@swarovski.com

Openingstijden 
Maandag tot vrijdag: 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

24 december: open tot 13:00 uur
31 december: open tot 17.00 uur

Route:

MOMENTEN VAN VERBAZING

De Swarovski Kristallwelten Store Wien wil zijn bezoekers verrassen, daarom heeft de kunst er naast de fonkelende Swarovski-producten een ereplaats gekregen.

Laat u betoveren door de fonkelende gevel, de geregeld nieuw geënsceneerde glazen kubussen of de installatie “Lake of Shimmer”.

Swarovski Wien, installations
Swarovski Wien, Shopping

SHOPPING

Neem even de tijd en ontdek het volledige productengamma, van sieraden en accessoires over figuurtjes tot en met de SWAROVSKI OPTIK.

Kies uit en probeer – onze meertalige medewerkers dienen u graag van advies. Betaling is mogelijk in alle standaardvaluta’s, of met creditcard of bankpas.

MOËT & CHANDON BAR

Bezoek onze Moët & Chandon Bar op de eerste etage en geniet er van een glas bruisende champagne.

Bovendien serveren we tijdens de zomermaanden op ons terras geselecteerde mediterrane specialiteiten.

Swarovski Wien, Moet & Chandon

Alle verdere, volledige informatie over de Swarovski Kristallwelten Store Wien vindt u op de Duitse, Engelse en Italiaanse versies van deze website. Naar de volledige website