Üdvözöljük bécsi üzletünkben, a Swarovski Kristallwelten Store Wien-ben

A Swarovski Kristallwelten Store Wien szinte ragyog. Az első kerület közepén, Bécs hagyományokban rendkívül gazdag bevásárlóutcájában, a Kärntner Straße 24 alatt már a tündöklő homlokzat is összetéveszthetetlen látványosságot nyújt. A belső térben híres művészek kompozíciói éppúgy az álmélkodás pillanatairól gondoskodnak, mint a folyton változó kirakati látvány.

A Swarovski Kristallwelten Store Wien egyesíti a vállalat minden termékvilágát, az ékszerektől és kiegészítőktől kezdve az ismert szobrocskákon át egészen a SWAROVSKI OPTIK-ig és a Swarovski Lichtdesign-ig. Az üzlet bejárása olyan, mint egy különböző, ragyogóbbnál ragyogóbb világokon át vezető séta.

Örömmel várjuk látogatását!

Kapcsolat
Swarovski Kristallwelten Store Wien
Kärntner Straße 24
1010 Wien
Austria
Tel. +43 1 324 0000
Fax +43 1 324 0000-7840
swarovski.wien@swarovski.com

Nyitvatartási idők
Hétfőtől péntekig: 09.00-től 20.00 óráig
Szombaton: 09.00-től 18.00 óráig
Vasárnapokon és ünnepnapokon zárva

December 24: 13:00 óráig tart nyitva
December 31: 17:00 óráig tart nyitva

Térkép

AZ ÁLMÉLKODÁS PILLANATAI

A Swarovski Kristallwelten Store Wien meg szeretné lepni látogatóit. Ezért Swarovski ragyogó termékei mellett a művészet is kimagasló helyet kap.

Engedje, hogy a tündöklő homlokzat, a rendszeresen megújult elrendezésű üvegkockák, vagy a „Lake of Shimmer“ (Csillámtó) kompozíció elvarázsolják.

Swarovski Wien, installations
Swarovski Wien, Shopping

VÁSÁRLÁS

Szánjon rá egy kis időt és fedezze fel a teljes Swarovski választékot – az ékszertől és kiegészítőktől a szobrocskákon át egészen a SWAROVSKI OPTIK-ig.

Válassza ki és próbálja fel; több nyelven beszélő munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére. Fizetni lehet minden elterjedtebb valutában, illetve hitelkártyával vagy bankkártyával.

BAR MOËT & CHANDON

Keresse fel Moët & Chandon Bárunkat az első emeleten és engedjen egy pohár bizsergő pezsgő csábításának.

Ezenkívül a nyári hónapok alatt válogatott mediterrán specialitásokkal várja Önt a Bár terasza is.

Swarovski Wien, Moet & Chandon

A Swarovski Kristallwelten Store Wien-nel kapcsolatban angol, német és olasz nyelven további, teljes körű információt talál. A teljes weboldalhoz