Welkom in de Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck

Al vele jaren is de Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck het fonkelende aantrekkingspunt van de oude stad, vlakbij het bekende Gouden Dak. Een van licht vervulde en moderne shoppingsfeer en eeuwenoude, soms nog uit de tijd van de gotiek daterende bouwelementen vervat in het oudste gebouw op de markt doen onze vestiging in Innsbruck uitgroeien tot een geslaagde brug tussen geschiedenis en toekomstdenken.

In de Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck zijn alle productwerelden van ons bedrijf verenigd, van sieraden en accessoires over de beroemde figuurtjes tot en met de SWAROVSKI OPTIK en het Swarovski Lichtdesign. Door de shop wandelen is een tocht maken door verschillende werelden, de ene nog fonkelender dan de andere. Bovendien vindt u over de beide etages verspreid installaties van verschillende kunstenaars evenals innovaties rond en uit kristal.  

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Contact
Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck
Herzog-Friedrich-Straße 39
6020 Innsbruck
Austria
Tel. +43 512 573 100
Fax +43 512 573 530
reservations.kristallwelten@swarovski.com 

Openingstijden 

Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur
Zaterdag Zon- en feestdagen van 9:00 tot 18:00 uur


24 december: open tot 13:00 uur
31 december: open tot 16.00 uur


Route  

Swarovski Innsbruck, Installations

MOMENTEN VAN VERBAZING 

De Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck wil zijn bezoekers verrassen, daarom heeft de kunst er naast de fonkelende Swarovski-producten een ereplaats gekregen.

Ontdek er de installaties van internationaal gerenommeerde kunstenaars  en fascinerende kristallijne objecten zoals de luster “Cascade”. 


SHOPPING

Neem even de tijd en ontdek het volledige productengamma, van sieraden en accessoires over figuurtjes tot en met de SWAROVSKI OPTIK.

Kies uit en probeer – onze meertalige medewerkers dienen u graag van advies. Betaling is mogelijk in alle standaardvaluta’s, of met creditcard of bankpas.

Swarovski Innsbruck, Shopping
Swarovski Innsbruck, Bar

EEN VERFRISSING AAN DE BAR

Trakteer uzelf na het shoppen met een verfrissing aan THE BAR. Internationaal erkende topwijnen van Bodega Norton zorgen er voor echt genot.  

 

Alle verdere, volledige informatie over de Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck vindt u op de Duitse, Engelse en Italiaanse versies van deze website.  Naar de volledige website