Üdvözöljük a Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck-ban

A Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck a „Goldenes Dachl“ (Aranytető) mellett sok-sok éve Innsbruck óvárosának tündöklő nevezetessége. A ragyogó, modern vásárlói atmoszféra és több évszázados, részben a gótikáig visszanyúló épületelemek, a téren ódon épületekkel körülvéve, az innsbrucki komplexust a történelem és a jövő sikeres találkozójává varázsolják.

A Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck egyesíti a vállalat minden termékvilágát az ékszerektől és kiegészítőktől kezdve az ismert szobrocskákon át egészen a SWAROVSKI OPTIK-ig és a Swarovski Lichtdesign-ig. Az üzlet bejárása olyan, mint egy különböző, ragyogóbbnál ragyogóbb világokon át vezető séta. Ezenkívül mindkét emeleten különböző művészek kompozíciói, valamint kristályból készült alkotások találhatók.

Örömmel várjuk látogatását!

Kapcsolat
Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck
Herzog-Friedrich-Straße 39
6020 Innsbruck
Austria
Tel. +43 512 573 100
Fax +43 512 573 530
reservations.kristallwelten@swarovski.com


Nyitvatartási idők

Hétfőtől péntekig, 9:00 és 19:00 között
Szombat, 9: 00-18: 00
Vasárnap és munkaszüneti napokon: 9: 00-18: 00

December 24: 13:00 óráig tart nyitva
December 31: 16:00 óráig tart nyitva
2022. november 3: zárva

Térkép

Swarovski Innsbruck, Installations

AZ ÁLMÉLKODÁS PILLANATAI

A Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck meg szeretné lepni látogatóit. Ezért Swarovski ragyogó termékei mellett a művészet is kimagasló helyet kap.

Fedezze fel olyan nemzetközi hírű művészek kompozícióit és az olyan lenyűgöző kristálytárgyakat, mint a „Cascade“ csillárt.

VÁSÁRLÁS

Szánjon rá egy kis időt és fedezze fel a teljes Swarovski választékot – az ékszerektől és kiegészítőktől a szobrocskákon át egészen a SWAROVSKI OPTIK-ig.

Válassza ki és próbálja fel; több nyelven beszélő munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére. Fizetni lehet minden elterjedtebb valutában, illetve hitelkártyával vagy bankkártyával.

Swarovski Innsbruck, Shopping
Swarovski Innsbruck, Bar

FELÜDÜLÉS A BÁRBAN

A vásárlás után engedjen meg magának egy kis felüdülést a THE BAR-ban. Az élvezetről olyan nemzetközileg elismert csúcsminőségű borok gondoskodnak, mint például a Bodega Norton. 

A Swarovski Kristallwelten Store Innsbruck-kal kapcsolatban angol, német és olasz nyelven további, teljes körű információt talál. A teljes weboldalhoz